Памылка!

Ансамбль былога кляштара бернардзінцаў: касцёл са званіцай; дэкаратыўнае аздабленне інтэр'ера касцёла: галоўны алтар, 8 алтароў, фрэскавыя кампазіцыі цэнтральнага нефа, арнаментальныя роспісы і лепка, барэльефныя кампазіцыі, хоры; жылы корпус; агароджа

Гродзенская вобласць, г. Гродна, вул. Парыжскай камуны 1

канец XVI ст. - першая палова XVII ст. (прыкладна ў 1615-1618)

Апісанне

Дэкаратыўнае аздабленне інтэр'е-ра касцёла: галоўны алтар, 8 алтароў, фрэскавыя кампа-зіцыі цэнтральнага нефа, арнаментальныя роспісы і лепка, барэльефныя кампазіцыі, хоры, рашотка і дзверы бабінца, дэкор Ларэтанскай капэлы, распісныя дзверы ў паўночным нефе; жылы корпус; агароджаАнсамбль былога кляштара бернардзінцаў уключае касцёл са званіцай і жылы корпус. У дэкаратыўным аздабленні касцёла як асабліва каштоўныя адзначаны: галоўны алтар, 8 алтароў, фрэскавыя кампазіцыі цэнтральнага нефа, арнаментальныя роспісы і лепка, барэльефныя кампазіцыі, хоры, краты і дзверы бабінца, дэкор Ларэтанскай капэлы, распісныя дзверы ў паўднёвым нефе.

Ансамбль былога кляштара бернардзінцаў: агароджа
Ансамбль былога кляштара бернардзінцаў: дэкаратыўнае аздабленне інтэр’ера касцёла: галоўны алтар, 8 алтароў, фрэскавыя кампазіцыі цэнтральнага нефа, арнаментальныя роспісы і лепка, барэльефныя кампазіцыі, хоры, рашотка і дзверы бабінца, дэкор Ларэтанскай капэлы, распісныя дзверы ў паўночным нефе
Ансамбль былога кляштара бернардзінцаў: жылы корпус
Ансамбль былога кляштара бернардзінцаў: касцёл са званіцай