зваротная сувязь
Калі вы заўважылі недакладнасць, ці маеце пытанне - лістуйце:
Калі ласка, прадстаўцеся
Як з вамі звязацца?
Увядзіце карэктны email
Пра што вы хацелі даведацца?

Адпраўлена!

Памылка!

Навукова-практычная канферэнцыя “Стравы з таркаванай бульбы: традыцыі прыгатавання і ўжывання на Беларусі” – намінант сусветнай спадчыны ЮНЕСКА”.

У г.п. Воранава ГРОДЗЕНСКАЙ ВОБЛАСЦІ распачала работу двухдзённая навукова-практычная канферэнцыя “Стравы з таркаванай бульбы: традыцыі прыгатавання і ўжывання на Беларусі” – намінант сусветнай спадчыны ЮНЕСКА”.

Навукова- практычная канферэнцыя прымеркавана да падрыхтоўкі  намінацыйнага дасье для далейшага накіравання ў Міжурадавы камітэт ЮНЕСКА  па пытаннях  уключэння намінацыі ў Рэпрэзентатыўны спіс нематэрыяльнай культурнай спадчыны чалавецтва. 

Мерапрыемства накіравана на вывучэнне і папулярызацыю беларускай нацыянальнай кухні, багатай разнастайнасцю рэцэптаў, заснаваных на бульбе.

Бульба займае асаблівае месца ў рацыёне беларусаў, і стравы з таркаванай бульбы з'яўляюцца неад'емнай часткай культурнай спадчыны краіны.

Арганізатары: упраўленне культуры Гродзенскага аблвыканкама; 

Гродзенскі абласны метадычны цэнтр народнай творчасці;

Сектар культуры Воранаўскага раённага выканаўчага камітэта

t.me/kulturagrodno